Circulair ontwerp & duurzame productie

Circulaire design producten van gerecycled plastic
Circulaire objecten en producten op maat, duurzaam ontworpen van je eigen plastic afval
3D-printer met gerecycled plastic. Grootschalige interieur producten

3D-printen met gerecycled plastic

vanPlestik is een bedrijf met een missie: het redden van zo veel mogelijk plastic uit de verbrandingsovens.

Om dit te doen hebben we zelf een 3D-printer ontwikkeld en gebouwd die plastic afval gebruikt als grondstof. Daarmee 3D-printen we verschillende producten, van op maat gemaakte ontwerpen voor een klant tot stoelen, tafels en lampen voor bij jou thuis. Uitsluitend van 100% gerecycled plastic.

Ben je benieuwd naar onze producten?

vanPlestik proces: van het inzamelen van plastic afval tot het 3D-printen van een product

Onze projecten

Bij vanPlestik werken we graag samen met bedrijven om hun eigen plastic afvalstroom te recyclen tot custom-made producten.

Ben je op zoek naar een écht uniek product dat volledig aansluit bij jouw bedrijf? Wil je graag jouw bedrijfskleuren gebruiken, of jouw logo in het product verwerken? Of ben je juist op zoek naar een tijdloos interieur object voor op kantoor? Dankzij de flexibiliteit van 3D-printen is dit allemaal mogelijk!

Plantenstandaard van gerecycled plastic voor De Nederlandsche Bank

3D-printen met gerecycled plastic voor De Nederlandsche Bank

Bij de verhuizing van De Nederlandsche Bank in 2020 kwamen er een heleboel oude blauwe postbakjes tevoorschijn. DNB had de wens om van deze afvalstroom een nieuw product te maken voor in de publieke ruimtes van het nieuwe pand. We hebben de postbakjes gerecycled tot hoge plantenstandaards die gebruikt worden om looproutes aan te geven in de open lobby.

Heb jij ook een afvalstroom waar je een nieuw product van wil laten maken?

Onze producten

Naast het werken in opdracht maken we ook onze eigen producten. We 3D-printen onze producten van verschillende bronnen en kleuren gerecycled plastic. Wil je bijdragen aan onze missie en jouw huis of kantoor circulair inrichten?

vanPlestik op Instagram

Onze klanten

Contact

Ben je helemaal enthousiast, en wil je ook een product laten 3D-printen van gerecycled plastic? Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen!