Tijdelijke vacature: Operations coordinator

Tijdelijke vacature: Operations coordinator

We zoeken iemand die tijdens een zwangerschapsverlof ons team wil ondersteunen!

Ben jij altijd degene die afspraken organiseert en vind je het leuk om structuur aan te brengen? Misschien bied jij dan wel precies de ondersteuning die we nodig hebben!

Vacature voor een operations coordinator bij een circulair ontwerp en productie bedrijf

Over de functie

In verband met het zwangerschapsverlof van een van onze onze co-founders zijn we op zoek naar iemand die haar operationele taken kan overnemen. Het gaat om de periode van 1 juni tot ongeveer 1 december, voor 16 tot 24 uur per week. 

We werken in een klein team, waarin iedereen veel verantwoordelijkheid draagt. Het takenpakket varieert daardoor ook van grote, complexe vraagstukken tot kleine, organisatorische handelingen. Onder jouw taken valt onder andere het maken en beheren van de planning en het bijhouden van de boekhouding en facturatie. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor mensen die vanPlestik benaderen, en bent verantwoordelijk voor het projectmanagement bij onze grotere projecten. Daarnaast zorg je er ook voor dat de contracten van onze medewerkers op orde zijn en geef je wijzigingen door aan onze salarisadministratie. Tot slot ondersteun je het team bij sales taken, zoals het schrijven van proposals en het opmaken van offertes. Tussendoor zorg je ervoor dat onze sociale media up to date zijn. Kortom: een heel gevarieerd takenpakket!

Koffietafel van gerecycled plastic, close-up van 3D-print onderdeel en plaatmateriaal

Over vanPlestik

We zijn een bedrijf met een missie: het creëren van mooie circulaire producten, aandacht trekken voor het plastic probleem en het redden van zo veel mogelijk plastic uit de verbrandingsovens. We doen dit met behulp van onze zelf ontwikkelde 3D-printers, die plastic afval gebruiken als grondstof. Al onze producten worden volledig circulair ontworpen en geproduceerd. Dit wordt ook gewaardeerd door de vele verschillende klanten met wie we samenwerken, van kunstenaars en ontwerpers tot grote bedrijven zoals HEMA, De Nederlandsche Bank en Fairphone.

We werken binnen een klein maar ambitieus team, en je zal worden uitgedaagd om echt een bijdrage te leveren aan het bedrijf. Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen binnen alle facetten van een bedrijf en jouw eigen ondernemers-skills te ontwikkelen.

vanPlestik studio logo gevelreclame gerecycled plastic vlakbij Amsterdam

Over jou

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en ervaringen:

  • Je gelooft ook in een circulaire economie en wil daar graag aan bijdragen
  • Goed in het schrijven van teksten en het vinden van de juiste toon
  • Je bent georganiseerd en kunt goed structuur aanbrengen
  • Je hebt een prettige, open stijl van communicatie
  • Je bent flexibel, en gedijt in een omgeving die voortdurend verandert
  • Je bent ondernemend en gaat gemakkelijk zelf aan de slag
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse?

Gaat bovenstaande beschrijving over jou? Stuur een mailtje naar roos@vanplestik.nl!