Vacature: Sales Developer (24 uur/week)

Vacature: Sales Developer (24 uur/week)

Help ons de interieurwereld te verduurzamen!

Sinds de start van vanPlestik in 2017 hebben we veel producten op maat ontworpen. Al deze kennis en ervaring hebben we nu toegepast in de ontwikkeling van producten voor onze eigen collectie. Nu is het tijd om de verkoop van deze producten op te schalen!

Duurzame vacature - sales developer bij vanPlestik - 3D printen met gerecycled plastic

Over de functie

We zijn op zoek naar iemand die onze productverkoop kan professionaliseren en connecties kan maken met interieurontwerpers, projectinrichters en architecten. Door nieuwe partners te vinden die onze producten in verschillende omgevingen kunnen plaatsen, zorg je voor een grotere verkoop van onze eigen producten, en een uitbreiding van het merk vanPlestik. 

Daarnaast ben je helemaal op de hoogte van de behoeften van onze doelgroep. Je weet precies waar je de juiste mensen kunt vinden en kunt daarom altijd een passend voorstel maken. Intern maak je ook duidelijk welke behoeften de klant heeft die we nu nog niet vervullen.

Je wordt de eerste binnen het team die zich volledig richt op sales. We zoeken daarom iemand die vol zit met ideeën en connecties om onze sales uit te breiden, en die voldoende ervaring heeft om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Als het jouw doel is om de interieurwereld te verduurzamen, ben je hier aan het juiste adres!

Duurzame Delta krukjes van gerecycled plastic, gemaakt met behulp van een grote 3D-printer.

Over vanPlestik

We zijn een bedrijf met een missie: het creëren van mooie circulaire producten, aandacht trekken voor het plastic probleem en het redden van zo veel mogelijk plastic uit de verbrandingsovens. We doen dit met behulp van onze zelf ontwikkelde 3D printers, die plastic afval gebruiken als grondstof. Al onze producten worden volledig circulair ontworpen en geproduceerd. Dit wordt ook gewaardeerd door de vele verschillende klanten met wie we samenwerken, van kunstenaars en ontwerpers tot grote bedrijven zoals HEMA, De Nederlandsche Bank en Fairphone.

We werken binnen een klein maar ambitieus team, en je zal worden uitgedaagd om echt een bijdrage te leveren aan het bedrijf. Dit is een unieke kans om jezelf verder te kunnen ontwikkelen als verkoper en ondernemer. Daarnaast is er ook zeker ruimte voor een geintje, of een knuffel met kantoorhond Bowie.

POKO is een duurzaam, multifunctioneel lampje met een 3D-geprinte kap. Het lampje is volledig modulair. POKO is een samenwerking met kunstenaar Lisa Vlamings.

Over jou

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en ervaringen:

  • Je hebt een netwerk in de interieurbranche
  • Ervaring met (product)verkoop
  • Je bent een commercieel denker
  • Je bent ondernemend en gaat gemakkelijk zelf aan de slag
  • Je hebt een prettige, open stijl van communicatie en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. 
  • Je gelooft ook in een circulaire economie en wil daar graag aan bijdragen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse?

Gaat bovenstaande beschrijving over jou? Stuur een mailtje naar [email protected]!