Dit maakt elke Wavy Table uniek

Dit maakt elke Wavy Table uniek

Net zoals geen enkele golf in de oceaan hetzelfde is, is elke Wavy table uniek in zijn vorm. Deze bijzettafel gemaakt van verpakkingsmateriaal, is gemaakt met een speciale techniek. De Wavy Table is een zogenaamd parametrisch ontwerp. Het biedt ons de mogelijkheid om het ontwerp digitaal aan te passen voordat het wordt afgedrukt. Klinkt ingewikkeld? Valt best mee.

Elke Wavy Table is uniek

In een tijdperk van massaproductie zoeken consumenten iets unieks voor in huis. De Wavy Table maakt dit op een hele efficiënte manier mogelijk. In tegenstelling tot verschillende recyclingmethoden zijn de opstartkosten voor een aangepast ontwerp laag. We kunnen het parametrische ontwerp digitaal aanpassen aan jouw wensen. Onze 3D-modellen zijn geprogrammeerd met aanpasbare schuifregelaars. Elke keer dat we produceren, passen we de schuifregelaars aan. Hierdoor verandert het 3D-model en wordt elke keer een ander ontwerp geëxporteerd. Met andere woorden, geen enkele Wavy Table is hetzelfde.

Wavy Table in Glass Blue from recycled plastic

Niet alleen is elke Wavy Table uniek, het ontwerp is volledig circulair. Stel dat je na een aantal jaren de Wavy Table beu bent. Geen probleem. We kunnen met hetzelfde materiaal een nieuw ontwerp maken. Alles wat jij hoeft te doen is de Wavy Table terug naar onze werkplaats brengen. Hier kunnen we het materiaal opnieuw schredden en omtoveren in een gloednieuw meubelstuk.

Wil jij een eigen unieke Wavy Table? Klik hier om naar onze webshop te gaan.