Stage Fotografie en Styling

Stage Fotografie en Styling

vanPlestik zoekt een stagiair met gevoel voor duurzaamheid, interieur, en fotografie

Wil jij tijdens jouw stage meewerken aan het interieur van de toekomst? Weet jij hoe je laat zien dat afval wél waarde heeft? En ben je gek op fotografie? Lees dan snel verder!

vanPlestik stage fotografie en styling

Over de stage

In deze stage ben je elke dag bezig om onze producten zo goed mogelijk te presenteren door middel van fotografie. Door bij ons in de werkplaats, in de fotostudio of op locatie mooie composities te maken. Door foto’s te maken die het verhaal van het product kunnen overbrengen. En door ons verhaal te delen via social media.

vanPlestik Euler vloervazen foto gemaakt tijdens stage fotografie en styling

Over vanPlestik: Duurzaam design

We zijn een ontwerpstudio en duurzaam productiebedrijf, dat zich richt op plastic afvalstromen die nu niet gerecycled worden. We hebben zelf grote 3D printers ontwikkeld die plastic afval gebruiken als grondstof. Hiermee maken we unieke circulaire producten zoals stoelen, tafels en lampen. Zo trekken we aandacht voor het plastic probleem en redden we zo veel mogelijk plastic uit de verbrandingsovens. We werken regelmatig samen met bedrijven die onze missie ondersteunen, zoals HEMA, IKEA en Fairphone.

Wavy Table in Glass Blue from recycled plastic

Over jou

We zoeken een gemotiveerde en zelfstandig werkende stagiair. Onze ideale kandidaat heeft oog voor mooi beeld, zowel in het echt als op het scherm. Daarnaast zoeken we iemand die een sterke affiniteit heeft met duurzaamheid en duurzaam design. We worden blij van een kandidaat die goed kan schrijven, maar we vinden ervaring met fotografie nog belangrijker.

Ben jij deze enthousiaste stagiair?

Stuur een mailtje met jouw portfolio naar roos@vanplestik.nl of