Stage: hands-on 3D-printer & Product ontwerper

Stage: hands-on 3D-printer & Product ontwerper

vanPlestik is op zoek naar een ambitieuze ontwerper die wil bijdragen aan onze missie
Stage 3D-printer en product ontwerper

Over de stage

In deze stage leer je te werken met onze grote 3D printers, en ontwerp je jouw eigen product dat je vervolgens zelf mag produceren. De opdracht voor het eigen ontwerp is erg open, dus je kunt hier al je creativiteit in kwijt! Je leert alles over de verschillende soorten plastics, smelttemperaturen en hoe je de mooiste designs print met onze grote 3D printers. Ondertussen ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen product. We zullen je leren te werken met Rhino software zodat je jouw ontwerp kunt omzetten in een code voor de 3D printers. Zo kun je aan het einde van jouw stage 3D-printer en Product Ontwerper een prototype maken van jouw zelf ontworpen product. 

Over vanPlestik: recyclen van plastic naar prachtige producten

We zijn een jong bedrijf met een missie: het creëren van mooie circulaire producten, aandacht trekken voor het plastic probleem en het redden van zo veel mogelijk plastic uit de verbrandingsovens. We hebben een 3D printer ontwikkeld en gebouwd die plastic afval gebruikt als grondstof. Met onze printers kunnen we lokaal plastic recyclen in unieke, hoogwaardige en betaalbare objecten zoals stoelen, tafels en bloempotten. We werken met gelijkgestemde bedrijven zoals HEMA, IKEA en Fairphone, en kijken uit naar een aantal mooie nieuwe projecten de komende tijd!

We werken binnen een klein maar ambitieus team, en je zal worden uitgedaagd om echt een bijdrage te leveren aan het bedrijf. De sfeer in de studio is heel open en ontspannen, en we lunchen elke dag samen waarbij alle teamleden om de beurt een gezonde lunch verzorgen.

vanPlestik stage 3D-printer en product ontwerper

Interesse?

Wil je bijdragen aan onze missie, alles leren wat er te weten valt over 3D printen en jouw eigen product ontwerpen? Stuur een mailtje naar [email protected] of