vanPlestik

Van Uw Afval Naar Nieuwe Producten

Plastic afval zorgt wereldwijd voor grote problemen voor mens en natuur. Bij vanPlestik kunnen we plastic afval gebruiken als grondstof voor onze 3D printers en op die manier het lokaal recyclen van plastic mogelijk maken.

Revolutie in Nederland

In Nederland kunnen we plastic afval on-demand omzetten in unieke, hoogwaardige en betaalbare objecten zoals meubels en onderdelen voor de lokale industrie.

Wereldwijde Doelen

Wereldwijd willen wij bijdragen aan het reduceren van het plastic afvalprobleem door plastic recycling kosteneffectief en lokaal, op plekken ver van conventionele recycling faciliteiten mogelijk te maken.

Nieuws

vanPlestik, je eigen plastic – Expert meet up #1: IMPACT

vanPlestik, je eigen plastic – Expert meet-up #1: IMPACT Tijd: Donderdag 28 februari 2019 – 19:00 – 21:00 Locatie: vanPlestik, Hamerstraat 2, 1021 JV Amsterdam Plastic afval zorgt wereldwijd voor grote problemen voor mens en natuur. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht gegeven aan het apart inzamelen van plastic afval. Nog veel te weinig van dit …

Start Project: vanPlestik, je eigen plastic

vanPlestik start met een ontwerpend onderzoekstraject van anderhalf jaar. vanPlestik zal met het bedrijfsleven een nieuw model ontwikkelen voor het omzetten van plastic afvalstromen naar waardevolle, circulaire producten. Als testcases onderzoeken wij met partnerbedrijven, zoals HEMA en Conscious Hotel welke reststromen plastic wij kunnen omzetten naar nieuwe waardevolle producten. Van reststromen plastic maken we nieuwe …

En Nu?

Bij vanPlestik zijn wij ervan overtuigd dat we een bijdrage kunnen leveren in de transitie naar een circulaire economie. Met alleen mooie praatjes komen we er niet. Met vanPlestik werken wij aan concrete oplossingen om het plastic probleem aan te pakken. Alles wat wij verkopen is 100% gerecycled en 100% recyclebaar. 100% circulair dus, als je het zo wilt noemen.

Door onze producten te kopen werk je mee aan de oplossing.

Ook een bijdrage leveren aan onze zaak?

Check hier onze webshop.

 

 

Partners

Echt Amsterdams

PlasticFreeOcean