vanPlestik

Van Uw Afval Naar Nieuwe Producten

Plastic afval zorgt wereldwijd voor grote problemen voor mens en natuur. Bij vanPlestik kunnen we plastic afval gebruiken als grondstof voor onze 3D printers en op die manier het lokaal recyclen van plastic mogelijk maken.

Revolutie in Nederland

In Nederland kunnen we plastic afval on-demand omzetten in unieke, hoogwaardige en betaalbare objecten zoals meubels en onderdelen voor de lokale industrie.

Wereldwijde Doelen

Wereldwijd willen wij bijdragen aan het reduceren van het plastic afvalprobleem door plastic recycling kosteneffectief en lokaal, op plekken ver van conventionele recycling faciliteiten mogelijk te maken.

Nieuws

vanPlestik geselecteerd voor het ‘Plastic Free Ocean Accelerator’ programma!

vanPlestik is geselecteerd als een van de zeven deelnemers aan het ‘Plastic Free Ocean Accelerator’ programma. Dit programma is een samenwerking tussen Wereld Natuur Fonds (WNF) en Impact Hub Amsterdam.  Wij zijn heel blij om deel te kunnen nemen aan dit programma dat ons de komende zeven maanden verder op zal helpen om onze impact verder te vergroten. …

En Nu?

Bij vanPlestik zijn wij ervan overtuigd dat we een bijdrage kunnen leveren in de transitie naar een circulaire economie. Met alleen mooie praatjes komen we er niet. Met vanPlestik werken wij aan concrete oplossingen om het plastic probleem aan te pakken. Alles wat wij verkopen is 100% gerecycled en 100% recyclebaar. 100% circulair dus, als je het zo wilt noemen.

Door onze producten te kopen werk je mee aan de oplossing.

Ook een bijdrage leveren aan onze zaak?

Check hier onze webshop.

 

 

Partners

Echt Amsterdams

PlasticFreeOcean